showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Takahashin fanitapaaminen

Kerro miten Hopeanuoli on vaikuttanut sinuun ja tapaa Yoshihiro Takahashi Traconissa rajoitetussa, 20 hengen fanitapaamisessa!

Tästä kilpailulomakkeelle »

Toimita työsi siitä, miten Hopeanuoli on vaikuttanut sinuun Traconin arvovaltaiselle tuomaristolle, joka valitsee 20 henkilöä tapaamaan Traconin kunniavierasta Yoshihiro Takahashia. Osallistuva työ voi olla mitä vain: video, kuva, teksti, nettisivut, cosplaypuvut… Voit työssäsi esitellä taitojasi, kertoa, miten Hopeanuoli on vaikuttanut elämääsi tai perustella, miksi juuri sinun tulisi päästä näkemään Takahashia. Tyyli on täysin vapaa! Työn ei tarvitse olla uusi eikä tätä tilaisuutta varten tehty. Vanhakin työ kelpaa!

Fanitapaamiseen tahdotaan mahdollisimman paljon erilaisia faneja eli mukaan kannattaa tulla niin vanhojen konkareiden, nuorten kuin hiljaisten fanittajienkin!

Tiedosto toimitetaan tuomaristolle linkkinä. Jos et jostain syystä voi lähettää työtäsi netin välityksellä, voi sen toimittaa myös postitse (ks. osoite alla).

Lähettäessäsi työsi postitse, täytäthän silti yllä linkitetyn lomakkeen! Laita työsi mukaan myös samat tiedot kuin lomakkeellekin. Huom! Postitse lähetettyjä töitä ei palauteta. Lähettäessäsi töitä postitse, voi työ olla muistitikulla, CD:llä, DVD:llä tai originaali. Muista laittaa mukaan myös puhelinnumerosi siltä varalta, että tiedostot eivät toimi tai muita ongelmatilanteita varten.

Osallistu 21.8.2011 mennessä! Voittajat ilmoitetaan viimeistään elokuun viimeisellä viikolla. Kilpailun järjestää Tracon VI yhteistyössä Urumin kanssa!

Huom! Fanitapaaminen sisältää seuraavat asiat:

  • Puolen tunnin mittainen mahdollisuus jutella ja tehdä kysymyksiä Takahashille ohjelmalehdessä mainittuna ajankohtana

Fanitapaamisessa on mukana suomea puhuva tulkki, joten kieliä ei tarvitse osata. Tapahtumassa ei myöskään pakoteta ketään puhumaan/sanomaan jotain hienoa, joten ujompienkaan ei tarvitse tilaisuutta pelätä. Fanitapaamisen yhteydessä Takahashille annetaan myös fanien keräämä kimppalahja, johon voi osallistua kuka tahansa täällä: http://www.kaksoissola.net/foorumi/viewtopic.php?f=29&t=172

Fanitapaaminen ei sisällä:

  • Ranneketta Traconiin (tulee ostaa erikseen)
  • Automaattista pääsyä muihin Hopeanuoli-ohjelmiin (normaali jonotus, kuten kaikkiin muihinkin ohjelmiin)
  • Valokuvaa kunniavieraan kanssa (tapaamisessa ei oteta valokuvia eikä pyydetä signeerauksia)

Mahdollisiin kysymyksiin vastataan Kaksoissola-foorumilla.

Kilpailutöiden postitusosoite

Jos haluat lähettää kilpailutyösi postitse, voit lähettää ne seuraavaan osoitteeseen:

Fanitapaaminen
Urumi
Tulliportinkatu 27
70100 Kuopio

Punainen jättiläinen

Desucon

Omoi

Crunchyroll