showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Liput

Maskoteillammekin on rannekkeet ranteessa!Traconiin myydään ovelta yhden ja kahden päivän lippuja.

Ennakkomyynti verkossa päättynyt

Tracon-lippujen ennakomyynti verkossa päättyi 15. elokuuta 2011. Lippuja myydään ovella. Huomaathan, että maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Lattiamajoituspaikat

Majoituspaikkojen varaaminen verkossa päättyi 30. elokuuta 2011. Jäljelle jääneet muutamat majoituspaikat myydään paikan päällä käteisellä Traconin myyntipöydältä.

Lue lisää lattiamajoituksesta »

Lippujen hinnat ja voimassaolo

Lippujen hinnat ovat seuraavat:

Ennakkoon Ovelta
Lauantai 10 € 10 €
Sunnuntai 10 € 10 €
Koko viikonloppu 15 € 20 €

Postimyyntitilauksiin lisätään toimituskuluja 1 € / tilaus.

Lauantailippu on voimassa lauantaina 3. syyskuuta kello 10-20. Sunnuntailippu on voimassa sunnuntaina 4. syyskuuta kello 8-18. Viikonloppulippu on voimassa koko tapahtuma-ajan aina lauantaista klo 10:stä sunnuntaihin klo 18 asti. Vain viikonloppulippu sisältää siis ilta- ja yöohjelman Tampere-talossa.

Mistä niitä saa?

Ennakkolipunmyynti verkossa päättyi 15. elokuuta 2011. Ennakkohintaan lippuja voi ostaa edelleen yhteistyökumppaneidemme liikkeistä:

Yhden ja kahden päivän lippuja myydään myös ovella.

Kaikkien ennakkolippuja verkkokaupasta tilanneiden kesken arvottiin viisi kappaletta kuukauden Crunchyroll Premium -tunnuksiaLisätietoja arvonnasta.

Lippujen toimitus

Saat tilaamasi pääsyliput suoraan postissa. Postissa tulevia lippuja ei tarvitse tapahtumapaikalla enää vaihtaa, vaan pääset tapahtumaan kätevästi kiinnittämällä rannekkeen ranteeseesi ja kävelemällä ovesta sisään. Pääsylippuja sisältäviin tilauksiin lisätään toimituskuluja 1 € / tilaus. Lippuja postitetaan kerralla isommissa erissä, joten tilauksesta lippukuoren kolahtamiseen postilaatikkoon voi kestää useampikin viikko. Kaikki liput postitetaan kuitenkin ajoissa ennen tapahtumaa.

Pelkkiä majoituspaikkoja tai taidekujapöytiä sisältäviä tilauksia ei toimiteta postissa, vaan nämä toimivat “nimi listaan”-periaatteella: majoitukseen ja taidekujalle pääsee ilmoittamalla tilaajan nimen. Näistä tilauksista ei myöskään aiheudu toimituskuluja.

Tietoa rannekkeista

Traconin pääsylippu on tyypiltään ranneke. Se laitetaan ranteeseen tapahtumaan saavuttaessa tarpeeksi tiukalle, ettei se luiskahda itsestään pois. Ranteessa oleva ranneke kertoo järjestyksenvalvojille, että kävijällä on oikeus olla tapahtuma-alueella.

Rannekkeet on tehty kertakäyttöisiksi, jotta voimme varmistaa kävijän olevan maksava asiakas. Näinollen rannekkeen poistaminen esimerkiksi valokuvan ottamista varten ei ole mahdollista, koska sitä ei voi laittaa takaisin.

Alennukset ja poikkeukset

Myönnämme seuraaville ryhmille maksuttoman sisäänpääsyn tapahtumaan:

  • Poliisin päivän 3. syyskuuta kunniaksi virkapukuiset poliisit lauantaina veloituksetta.
  • Alle 7-vuotiaat lapset maksavan vanhemman seurassa veloituksetta.
  • Maksavan pyörätuolipotilaan saattaja veloituksetta. Maksavan paaripotilaan kaksi saattajaa veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi.
  • Cosplay-kilpailun osanottajat veloituksetta kilpailupäivinään. Cosplay-kilpailuun hyväksytyille tiedotetaan tästä erikseen.
  • Kutsuvieraat, vapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Yhteistyökumppanien edustajat sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet lehdistön edustajat veloituksetta. Lue lehdistösivulta ohjeet akkreditointiin.

Rekisteriseloste

Verkkokaupan rekisteriseloste kertoo kerättävistä tiedoista ja niiden käsittelystä.

Punainen jättiläinen

Desucon

Säätöyhteisö B2 ry

Crunchyroll

Ropecon