showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Lattiamajoitus

Tracon järjestää tapahtuman aikana lauantain 3.9.2011 ja sunnuntain 4.9.2011 välisenä yönä lattiamajoitusta tapahtuman kävijöille kolmella koululla. Koulut ovat seuraavat:

 • Klassillinen koulu (Tuomiokirkonkatu 5)
 • Tammerkosken koulu (Rautatienkatu 3-5)
 • Kaukajärven koulu (Juvankatu 13)

Tässä ohjeita majoitukseen tulijoille. Ohje on lähetetty myös sähköpostitse kaikille ennen 14.8. lattiamajoitusta varanneille ja tullaan lähettämään lähipäivinä sähköpostitse niille, jotka ovat varanneet majoituksensa myöhemmin.

Lattiamajoituksen varaaminen verkossa sulkeutui 30. elokuuta 2011. Muutamia lattiamajoituspaikkoja on vielä jäljellä. Ne myydään paikan päällä käteisellä Traconin myyntipöydältä.

Tapahtumaan valmistautuminen

Muistathan ottaa mukaasi mm.

 • makuupussin
 • makuualustan tai patjan
 • tyynyn, jos koet sellaista tarvitsevasi
 • peseytymisvälineet
 • korvatulpat, jos olet herkkäuninen

Majoitus- ja peseytymisvälineet kannattaa pakata yhteen isoon kassiin, jotta ne on helppo jättää isotavaranarikkaan päivän ajaksi.

Tapahtumaan saapuminen ja tavarasäilytys

Saapuessasi tapahtumaan voit jättää majoitusvälineesi Tampere-talolla sijaitsevaan isotavaranarikkaan. Huomaathan, että viime vuodesta poiketen majoituksen yhteydessä ei ole narikkaa lauantaina päivällä, vaan sinne voi viedä tavaraa vasta majoituksen avautuessa kello 18. Tavaroita ei myöskään voi jättää sunnuntaina päivän ajaksi, vaan ne on otettava mukaan aamupäivällä majoituksesta poistuttaessa.

Tapahtumapaikalta majoitukseen

Kulkuohjeet majoituskouluille:

 • Tammerkosken koulu: Tampere-talosta Tammerkosken koululle (Rautatienkatu 3-5) on matkaa noin kilometri. Koulu on rautatieasemalta 5 korttelia pohjoiseen, suoraan Rautatienkatua pitkin ja heti Tuomiokirkon jälkeen.
 • Klassillinen koulu: Tampere-talosta Klassilliselle koululle (Tuomiokirkonkatu 5) on matkaa noin kilometri. Koulu on rautatieasemalta kaksi korttelia pohjoiseen, Rautatienkatua pitkin ja vasemmalla puolella.
 • Kaukajärven koulu: Tampere-talosta Kaukajärven koululle (Juvankatu 13) on matkaa noin 6,5 kilometriä. Helpoiten majoitukseen pääset conibussilla sekä julkisen liikenteen busseilla. TKLn busseista linja 22 kulkee Tampere-talon ja Kaukajärven koulun ohitse, pysäkit ovelta-ovelle (ja toki jatkaa Tampere-talolta keskustaan), linja 15 kulkee Kaukajärven koulun ja keskustorin välillä.

Tampere-talon ja majoituspaikkojen väliä liikennöi myös Traconin ikioma conibussi, jolla taitat matkan helposti ja edullisesti. Conibussilla matka
maksaa 1 €/hlö/suunta (varaathan tasarahan!). Conibussin aikataulu ilmoitetaan paikan päällä.

Majoitukseen saapuminen

Majoituspaikat avautuvat kello 18. Tämän jälkeen majoitukseen voi saapua milloin vain koko yön ajan.

Ilmoittaudu majoitukseen saapuessasi majoituksen valvojalle ja ilmoita nimi, jolla majoitusvarauksesi on tehty. Saat valvojalta majoituskortin, jolla kysytään henkilötietojasi. Täytä kortti ja palauta se valvojalle.

Tämän jälkeen majoitusvalvoja ohjaa sinut majoitustilaasi. Nukuthat juuri sinulle osoitetussa majoitustilassa. Majoitustilat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä majoitustilojen ovissa olevia maksimimääriä saa ylittää!

Majoituspaikassa oleskelu

Majoituspaikka on tarkoitettu nukkumiseen. Ota siis muut huomioon äläkä metelöi majoituspaikassa. Noudata majoitusvalvojien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

Peseytymismahdollisuus majoituspaikoissa:

 • Tammerkosken koulu: Erilliset suihkut miehille ja naisille. Suihkut ovat käytössä läpi majoituksen aukioloajan.
 • Klassillinen koulu:  Yksi suihkutila. Parillisina tunteina miesten vuoro ja parittomina tunteina naisten vuoro.
 • Kaukajärven koulu: Ei suihkutiloja. Suosittelemme käyttämään Tammerkosken koulun suihkutiloja (su klo 08-13) joihin liikut kätevästi con- tai TKL:n bussilla.

Jos poistut majoituspaikasta yön aikana, ilmoittaudu poistuessasi majoitusvalvojalle, jotta majoitusvalvojalla on jatkuvasti tiedossaan ketkä majoittujista ovat majoituspaikassa sisällä.

Huomaathan, että majoituspaikoissa ja niiden piha-alueilla tupakointi on ehdottomasti kielletty. Mikäli koet pakottavaa tarvetta tupakoida illan ja yön aikana, tee se majoituspaikan piha-alueen ulkopuolella ja huolehdi, että tupakantumpit päätyvät niille kuuluviin paikkoihin.

Majoituksesta poistuminen

Majoituksen sulkeutumisajat:

 • Tammerkosken koulu: Kaikki majoittujat herätetään viimeistään kello 09, ja majoituksesta on poistuttava kello 13 mennessä.
 • Klassillinen koulu: Kaikki majoittujat herätetään viimeistään kello 09, ja majoituksesta on poistuttava kello 11 mennessä.
 • Kaukajärven koulu: Kaikki majoittujat herätetään viimeistään kello 09, ja majoituksesta on poistuttava kello 10:30 mennessä.

Mikäli poistut majoituksesta aikaisemmin, ilmoita siitä majoituksen valvojalle.

Sunnuntaiaamuna conibussi liikennöi majoituspaikkojen ja Tampere-talon väliä. Hinta on sama kuin illallakin eli 1 €/hlö/suunta.

Hiljainen huone

Tammerkoskessa ja Clasussa on ns. hiljainen huone, joka on tarkoitettu niille jotka aikovat nukkua yleiseen herätykseen kello 09 asti. Hiljaisessa huoneessa noudatetaan erityisiä sääntöjä, joilla pyritään varmistamaan kaikkien siinä majoittuvien yörauha:

 1. Ole mahdollisimman hiljaa ja noudata erityistä huolellisuutta, ettet herätä muita.
 2. Matkapuhelimet ja kaikki elektroniset viihdelaitteet on sammutettava hiljaiseen huoneeseen tultaessa.
 3. Ei omia herätyksiä!
 4. Ei omia herätyksiä!
 5. Ei omia herätyksiä! ;)

Turvallisuus majoituspaikoissa

Majoituspaikkoja valvovat läpi yön majoitusvalvojat sekä kortilliset järjestyksenvalvojat.

Majoitukseen ei oteta selkeästi päihtyneitä tai muuten häiritsevästi käyttäytyviä henkilöitä. Majoitusmaksua ei tällöin palauteta!

Nälkä?

Majoituspaikoissa ei ole kahvioita tai muuta ruokamyyntiä. Kannattaa siis varautua pienellä iltapalalla!

Tampereen keskusta on täynnä ravintoloita. Lähimpinä ruokapaikkoina on Rautatienkadun Subway (lauantaina klo 23 asti auki, aukeaa sunnuntaina klo 11), sekä erinomainen kiinalainen ravintola Lotus Garden (Rongankatu 5-7, la klo ->23, su klo 12->) suht edullisesti takeawayna. Hämeenkadun ja Itsenäisyydenkadun pizzeriat palvelevat läpi yön.

Kysy lisää!

Jos jokin jäi epäselväksi, kysy lisää esimerkiksi Anikin foorumeilla osoitteessa tai sähköpostitse osoitteesta yhteys11 ät tracon.fi! Vastaamme mielellämme tapahtumaa koskeviin kysymyksiisi.

Kauniita unia!

Punainen jättiläinen

Desucon

Sangatsu Manga

Crunchyroll

Säätöyhteisö B2 ry