showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Sponsoriksi?

3.–4. syyskuuta 2011 kuudetta kertaa järjestettävä Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon VI on tullut vakiintuneeksi ja odotetuksi osaksi Suomen conivuotta. Tapahtuma järjestetään Tampere-talon tilavissa ja moderneissa tiloissa. Tracon on tapahtuma rooli-, lauta-, strategia- ja korttipelien sekä animen ja mangan eli japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajille. Traconin ohjelmasta löytyy muun muassa asiapitoisia esitelmiä ja paneeleja, musiikki-, kamppailu- ja tanssiesityksiä sekä erilaista interaktiivista ohjelmaa kuten käsityö- ja taideaiheisia työpajoja ja tanssiharjoituksia. Suosituin ohjelmanumero on vuodesta toiseen ollut cosplaykilpailu.

Tracon VI rahoitetaan lippu-, sponsori- ja avustustuloilla. Tapahtuma tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Tapahtuma ei tavoittele voittoa eikä se maksa tekijöilleen palkkaa tai osinkoa, vaan mahdollinen ylijäämä käytetään seuraavan tapahtuman järjestämiseen. Kävijäprofiili Tracon VI:een odotetaan yli 3 500 kävijää. Tapahtuman kävijät ovat kaikenikäisiä pääpainon ollessa 15–25 vuoden välillä. Sukupuolijakauma on noin 3/4 tyttöjä ja 1/4 poikia.

Sponsoriksi?

Yrityksenne on lämpimästi tervetullut Traconin sponsoriksi! Sponsoreillemme tarjoamme muun muassa seuraavanlaisia mahdollisuuksia:

Myyntipöytä (180 x 80 cm) — 300 euroa

Myyntipöydät sijaitsevat myyntipöytäalueella, joka on auki molempina päivinä kello 10–18. Huomaattehan, että myyntipöydän hintaan eivät kuulu sähkö eikä Internet-yhteys, vaan näistä laskutetaan erikseen Tampere-talon hinnaston mukaisesti. Isommista, vähintään 3 pöydän paketeista kannattaa kysyä erikseen!

Sivun mainos ohjelmalehdestä (A5) — 300 euroa

Ohjelmalehti painetaan värillisenä ja jaetaan maksutta kaikille kävijöille.

Myyntipöytä ja sivun mainos ohjelmalehdestä — yht. 500 euroa

Web-mainos (120 x 30—200 pikseliä) — 50 euroa

Web-mainos näkyy web-sivustomme 2011.tracon.fi kaikilla sivuilla.

Hinnat eivät sisällä tuotantoa. Tuotantoyhteistyöstä voidaan kuitenkin neuvotella erikseen. Kaikki sponsorimme saavat logonsa web-sivustomme yhteistyökumppanisivulle sekä ohjelmalehteen.

Aineiston toimitus

Sähköpostitse osoitteeseen sponsori11 ät tracon.fi. Kooltaan yli 8 MB mainosaineistoissa pyydä lisäohjeita samasta osoitteesta.

Mainosaineiston muodosta on lisäohjeita aineisto-ohjeessa.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite sponsori11 ät tracon.fi tavoittaa kaikki alla mainitut henkilöt.

Sähköpostiosoite Puhelinnumero
Mika Isomaa mikachu ät tracon.fi 044 286 3090
Jussi Isoviita ivalo ät tracon.fi 044 546 5562
Tero Vyyryläinen neimless ät tracon.fi 040 832 4417

Vaihtoehtoisesti voitte jättää yhteydenottopyynnön syöttämällä sähköpostiosoitteenne alla olevaan kenttään:

Punainen jättiläinen

Crunchyroll

Desucon

Genrewear