showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden kookkain kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa.

Karttoja Tampere-talon sijainnista:

Ruokailu

Tapahtumapaikka sijaitsee kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita sekä K-ruokakauppa.

Vaatesäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten narikka. Erikseen on myös asenarikka, johon viedään kaikki suurimmat ja hankalimmat asurekvisiitat. Pukuhuoneista ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa ja P-Tullissa on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Suurin osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsevansa määrän käteistä rahaa. Lähimmät Otto-automaatit löytyvät kauppakeskus Tullintorilta.

 

Punainen jättiläinen

Sangatsu Manga

Ropecon

Säätöyhteisö B2 ry

Crunchyroll