showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Tracon VI on auki yön yli!

Tracon tulee taas!

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon VI järjestetään 3.-4. syyskuuta 2011 Tampere-talossa. Luvassa on jälleen viikonloppu täynnä anime-, manga- ja roolipeliaiheista ohjelmaa, lauta-, kortti- ja rytmipelejä sekä tietysti rentoa hauskanpitoa.

Yleisön pyynnöstä Tracon on nyt auki yön yli! Tapahtuma kestää siis lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan, ja yöllä kävijöitä viihdyttävät muun muassa peli- ja videohuoneet, rytmipelit, lauta- ja korttipelit sekä animekaraoke. Kauempaa tuleville järjestetään lattiamajoitusta.

Lipunmyynti alkaa huhtikuussa. Nähdään Traconissa!


Kommentit ja viittaukset

 1. [...] (Tracon) [...]

 2. Nikolai Palmu kirjoitti:

  Tämä on mahtava kulla !!! :D tuosta yöstä tulee kyllä ikimuistoinen :D

 3. Ana kirjoitti:

  Mahtava juttu kyllä! Näin sen toisen yö-animetapahtuman järkkääjänä arvostan kyllä suuresti, koska yöllä on ihan loistointa! :)

  Sitten niihin kysymyksiin. Tiedättekö jo saako yön aikana poistua talosta ja tulla takaisin? Entä onko talon kahvila-ravintola auki yön yli?

 4. Japsu kirjoitti:

  Ana, hyviä kysymyksiä!

  Tulen pitämään kynsin hampain kiinni siitä, että tapahtumapaikalta saisi poistua ja sinne palata vapaasti yön aikana kunhan ei ole selvästi päihteiden vaikutuksen alainen tai käyttäydy muuten häiritsevästi. Viime kädessä päätöksen tekee kuitenkin Turva ja tiedotamme asiasta sitten kun lopulliset sävelet ovat selvillä.

  Myös kahvilan aukiolosta tiedotamme sitten, kun kahvilajärjestelyt selkenevät.

  Terveisin
  Santtu “Japsu” Pajukanta
  Viestintävastaava, Tracon VI
  viestinta11 ät tracon.fi

 5. [...] Tapahtuma oli alkuun yksipäiväinen, mutta on sittemmin kasvanut viikonlopun mittaiseksi. Nyt uusimpana uutisena on, että tapahtumapaikka yritetään pitää auki läpi yön. Tämä on ilmeisesti siirtymää [...]

 6. Himpula kirjoitti:

  Jesh! Tämähän on mahtavaa :D

  Pari kyssää, milloin cosplay kisan ilmoittautuminen alkaa? Ja missä/milloin on miittejä?

 7. Japsu kirjoitti:

  Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, cosplay-kisan ilmoittautuminen aukeaa pari kuukautta ennen tapahtumaa eli joskus kesä-heinäkuussa. Tästä kuitenkin tiedotetaan lähempänä tapahtumaa kun yksityiskohdat varmistuvat.

  Miittejä otamme aikaisempien tapahtumien tapaan vastaan molemmille päiville ja niiden käytössä olevat tilat selviävät lähempänä tapahtumaa. Yleinen miittihuutelo lähetetään foorumeille viimeistään alkukesästä. Jos juuri sinun yhteisösi haluaisi pitää miitin Traconissa, voitte ottaa nyt jo yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostitse osoitteella ohjelma11 ät tracon.fi ja kertoa, minkälaisen miitin haluaisitte järjestää!

  Terveisin
  Santtu “Japsu” Pajukanta
  Viestintävastaava, Tracon VI
  viestinta11 ät tracon.fi

 8. Baka.inu kirjoitti:

  Terve! ajattelin tässä vaan ystävien kanssa että tota onkos mahdollista että sais pystyttää teltat sinne jonnekki pihalle? ^^”
  ois ihan kivaa ku ei tartte rampata lattiamajoituksesta ulos ja sisään ja herätellä vahingossa toisia jos jotkut haluavat nukkua…

 9. Japsu kirjoitti:

  Eduskunta valmistelee parhaillaan lakia (HE 330/2010 vp), joka toteutuessaan käytännössä kieltää leiriytymisen taajamassa ilman maanomistajan lupaa. Lakiesityksellä on takanaan hallituspuolueiden tuki, ja on todennäköistä, että esitys on Traconin aikaan jo voimassa.

  Tracon ei muutenkaan suosittele leiriytymistä virallisten leirintäalueiden ulkopuolella, vaan kehotamme edullista majoitusta Traconin ajaksi kaipaavia hakeutumaan Traconin lattiamajoitukseen. Lisätietoja lattiamajoituksesta julkaistaan huhtikuun alussa.

  Terveisin
  Santtu “Japsu” Pajukanta
  Viestintävastaava, Tracon VI
  viestinta11 ät tracon.fi

 10. UmiChi kirjoitti:

  Huhhuh, tämähän on hieno uutinen ihmisille jotka pystyvät ja jaksavat valvoa koko yön. Itse jätän yölliset huvit väliin ja menen suosiolla nukkumaan huonoista con-stresseistä johtuen. Mutta ihan kivahan se on kun ei olla häätämässä pois rakennuksesta silloin kuuden seitsemän aikoihin milloin yleensä lauantaisin con suljetaankin, vaan saa sitten pitää sisätiloissakin hauskaa kavereiden kanssa. :)
  Pidän tästä Desucon tyylisestä ideasta. ^^
  Ja myös tähän heitän kiitokset, ruusut ja propit että pidätte Traconin syksyllä, saan siitä mukavasti aikaa kesällä tehdä cossini kunnolla ja huolella kisaa varten.


Kommentoi
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

Punainen jättiläinen

Genrewear

Crunchyroll

Sangatsu Manga