showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Tule Traconin tekijäksi!

Traconin tekevät mahdolliseksi ohjelmanpitäjien ja conitean eli järjestäjien lisäksi ennen kaikkea noin 250 vapaaehtoistyöntekijää, vänkäriä. Haluaisitko olla yksi heistä?

Työvoimana pääset kokemaan conin aivan uudella tavalla. Kyseessä ei ole tylsä orjatyö, vaan mieleenjäävä kokemus osana traconilaisia, joka ei rajoitu pelkästään itse tapahtumaan. Työvuorojesi ulkopuolella pääset vapaasti työvoiman taukotilaan, jossa conifiilis on parhaimmillaan.

Työvoimailmoittautuminen on suljettu tältä vuodelta

Saimme kesän aikana satoja hakemuksia vapaaehtoistyöntekijöiksi. Tehtävään valituille ilmoitetaan työvuorot ja muut tiedot elokuun kuluessa. Niille, joita ei ole valittu, ilmoitetaan myös viimeistään viikkoa ennen Traconia.

Jos kuitenkin haluat yhä järjestyksenvalvojaksi (ja sinulla on voimassa oleva JV-kortti) tai majoitusvalvojaksi, voit ottaa yhteyttä Työvoimavastaavaan (ks. yhteystiedot sivun lopussa).

Vänkäriksi Traconiin?

Traconin vänkärit ovat muun muassa

 • ohjelma-avustajia (salivänkärit, cosplay-mammat ym.)
 • narikkatyövoimaa
 • järjestyksenvalvojia (JV-kortti!)
 • majoitusvalvojia
 • infotyöläisiä
 • yleisvänkäreitä
 • lipunmyyjiä ja -tarkastajia
 • valo- ja videokuvaajia
 • tekniikkavänkäreitä

Eri tehtäväalueilta halutaan myös jo vastaavissa tehtävissä aiemmissa coneissa kouliintuneita konkareita ns. ylivänkäreiksohjaamaan oman tehtäväalueen vihreämpiä työläisiä. Näihin tehtäviin valitaan huomattavan määrän kokemuspisteitä aiemmissa coneissa keränneitä, jotka eivät pelkää ottaa vähän isompaa vastuuta conin aikana.

Lisäksi kaikkien kynnelle kykenevien käsiä ja jalkoja (mielellään myös päätä) tarvitaan conin kasaukseen perjantaina ja purkuun sunnuntaina.

Työvoiman edut

Palkkaa emme valitettavasti voi maksaa Traconissa työskentelystä, mutta työvoiman muut edut ovat sitäkin muikeammat!

Tekemällä vähintään 4 h töitä Traconissa saat

 • ilmaisen sisäänpääsyn työskentelypäivänäsi (1 päivä)
 • pääsyn green roomiin voileipä- ja kahvitarjoiluineen

Tekemällä vähintään 8 h töitä viikonlopun aikana saat

 • ilmaisen sisäänpääsyn molempina päivinä
 • pääsyn green roomiin voileipä- ja kahvitarjoiluineen
 • T-paidan (8.8. mennessä ilmoittautuneet)
 • halutessasi lattiamajoituksen sekä perjantain ja lauantain että lauantain ja sunnuntain väliselle yölle

Toivotamme myös erityisen tervetulleiksi kaikki työn sankarit, jotka haluvat antaa coniajastaan vieläkin enemmän yhteiseen käyttöön!

Saat halutessasi myös työtodistuksen työskentelystäsi Traconissa.

Koulutuspäivä ja Salainen Conipeli

Vänkäreiksi hyväksytyille järjestettiin hyvissä ajoin ennen Traconia koulutuspäivä Tampereella. Koulutuspäivässä käytiin läpi tiloja, tapahtumaa sekä rastipisteillä työtehtäviä. Koulutuspäivä päättyi saunailtatilaisuuteen. Kaikille vänkäreille pidetään vielä coniviikonloppuna kertauksena työvoimainfotilaisuudet perjantaina ja lauantaiaamuna.

Lisää kiinnostavaa luvassa: kaikki työvoimaksi hyväksytyt pääsevät haluteessaan osallistumaan Traconin Salaiseen Conipeliin, joka on vain vänkäreille ja conitealle. Tästä kerromme lisää sähköpostitse…

Traconilaisten omat tilaisuudet: jatkosauna ja kaatajaiset

Kaikki conia tehneet ovat tervetulleita tapahtuman päätteeksi sunnuntai-iltana myöhemmin ilmoitettavassa paikassa järjestettävälle jatkosaunalle eli dead dog -partyihin (OPM).

18 vuotta täyttäneet työntekijät ovat myös tervetulleita myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana järjestettävään kiitostilaisuuteen eli ns. kaatajaisiin (ruoka- ja juomatarjoilu).

Järjestämme myös jo ennen tapahtumaa työvoiman avainhenkilöille koulutusta sekä mahdollisuuksien mukaan muitakin tutustumistilaisuuksia.

Lisätietoja

Lisätietoja Traconissa työskentelystä antaa tarvittaessa työvoimatiimi, jonka tavoittaa sähköpostiosoitteella tyovoima11 ät tracon.fi sekä puhelimitse 046-543 9506.

Punainen jättiläinen

Omoi

Ropecon

Säätöyhteisö B2 ry