showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Roolipelikunniavieraana Mike Pohjola ja fanikunniavieraana Janne Kemppi!

Traconin roolipelipuolen kunniavieraaksi saapuu pelisuunnittelija-kirjailija Mike Pohjola ja fanikunniavieraaksi pitkän linjan anime- ja roolipeliharrastaja, skenen suosikkiluennoitsija Janne Kemppi!

Kirjailijana, käsikirjoittajana ja roolipelisuunnittelijana kunnostautunut Pohjola tunnetaan parhaiten hevimusikaali 1827 – Infernal Musicalista, Prix Europa -palkitusta lyhytelokuvastaan Baabelin metsä sekä fantasiaromaanistaan Kadonneet kyyneleet. Pohjola palkittiin viime Ropeconissa Kultainen lohikäärme -palkinnolla.

Pohjola julkaisee elokuussa kirjan nimeltä Ihmisen poika, joka on kirjailijan sanoin omaelämäkerrallinen Jeesus-romaani. Tracon VI:ssä Pohjola muun muassa lukee otteita romaanistaan, osallistuu paneelikeskusteluihin ja luennoi oppivuosistaan roolipelien pelaajana, pelinjohtajana ja tekijänä.

Janne Kemppi on harrastanut roolipelejä, animea ja mangaa aina 80-luvulta alkaen. Kemppi on kirjoittanut paljon roolipeli- ja animealan lehtiin sekä ollut mukana tekemässä Mangan mestarit -kirjaa. Fanikunniavieraaksi saapuva Kemppi saa näin tunnustuksen väsymättömästä työstään anime- ja roolipeliyleisön viihdyttämiseksi ja sivistämiseksi. Traconissa Kemppi pitää lähes 12 tuntia puheohjelmaa aiheinaan muun muassa Edo-ajan Japani, vallankaappaukset sekä harvainvalta.

Unohtaa ei sovi myöskään aiemmin julkistettua animepuolen kunniavierasta, Hopeanuolen mangakaa Yoshihiro Takahashia! Kunniavieraiden ohjelma julkistetaan lähiaikoina.

Tracon on julkaissut asiasta myös lehdistötiedotteen.

 


Kommentit ja viittaukset

  1. [...] vuoden Traconin roolipelipuolen kunniavieraat ovat Mike Pohjola ja Janne Kemppi. Kumpikaan mies ei esittelyjä kaivanne: Pohjola on osallistuvan [...]

  2. [...] on perinteisesti ollut tapana käsitellä animessa. Suuren osan ohjelmasta pitää tapahtuman fanikunniavieras Janne Kemppi, jonka pitämiä ohjelmia tapahtumasta löytyy lähes 12 [...]


Kommentoi




Emme julkaise sähköpostiosoitettasi.

Punainen jättiläinen

Säätöyhteisö B2 ry

Desucon

Omoi