showcase

Tracon VI Tampere-talossa 3.-4. syyskuuta 2011!

Erityisohjelmat

Traconin ohjelma ei rajoitu pelkästään luentosaleihin. Tapahtuman aikana riittää toimintaa myös käytävillä ja monissa muissa tiloissa laidasta laitaan.

Katso myös: Roolipelit ja LARPit sekä Ohjelmakartta

Animekaraoke

Aaria
Traconin animekaraokessa on jokaisen tä­näkin vuonna mahdollisuus päästä laula­maan rakkaimpia anime­, j­pop­ ja k­pop­ kappaleitaan. Karaoken biisilista löytyy karaoketilan yhteydestä ilmoitustaululta sekä täältä. Käytettävänä ohjelmana toimii Ultrastar De­luxe.

From Epsilon to Orion-esittely

2. kerroksen aula, Opus-salien edustalla la klo 12-16

From Epsilon to Orion (e2o) on kehitteillä oleva avaruustaistelu-lautapeli, jonka kehityksessä on panostettu sekä monipuolisuuteen että helppoon ja sujuvaan pelattavuuteen. Pelin teemana on uusi kolonisaation aikakausi, Uuden Neuvostoliiton ja Suur-Amerikan Federaation välinen uusi kylmä sota ja peliä voi pelata pelilaatoilla tai paperisilla miniatyyreillä. Pelin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.e2ogame.net

Hopeanuoli-oheistuotenäyttely

Talvipuutarha
Näyttelyssä on esillä vanhoja 1980-­ ja 1990-­lukujen oheistuotteita, uudempia ke­räilyharvinaisuuksia sekä mangan erikois­painoksia ja studiomateriaaleja.

Kaksoissola

1. kerroksen aula, la ja su 10.00–18.00
Hopeanuoli­fanien kokoontumispöytä, jossa voi tutustua toisiin faneihin. Mahdollisuus selailla mangaa ja ottaa osaa pieniin Ho­peanuoli­aiheisiin ohjelmanumeroihin, kuten piirustuskilpailuun. Pöydän ääressä pidetään arpajaiset Kodittomien Koirien Ystävät ry:n hyväksi ja pöydästä saa Hopeanuoli-juttujen lisäksi myös hieman infoa KKY:stä ja koiriin liittyvistä eläinsuojeluasioista.

Kupolin mangakirppis

2. kerroksen aula, pienen salin edustalla
Kupoli järjestää toimintansa tueksi manga­kirppiksiä Suomen merkittävimmissä anime­tapahtumissa. Kuka tahansa voi tuoda man­gaa tai anime­DVD:itä myyntiin kirppiksille.

Lautapelit, go ja mahjong

Sonaatti 2
Tule pelailemaan mitä erilaisempia lautape­lejä kavereittesi kanssa. Pelit ovat lainatta­vissa ilmaiseksi. Tarvittaessa peleihin saa opastusta. Tule tutustumaan gohon ja ja­panilaiseen riichi mahjongiin opettajan joh­dolla. Opetusta tarjolla molempina päivinä kello 12–18 ja mahdollisuus pelailuun myös tämän ajan ulkopuolella.

Pokémon-korttiturnaus

Rondo, lauantai klo 17.00 –
Muistatko vanhat Pokémon­kortit? Nyt ne on aika kaivaa esiin kaapista pölyyntymästä ja ryhtyä pelaamaan Traconin leikkimielisessä Pokémon­korttiturnauksessa! Turnauksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa vapaata pe­lailua.

Tanssi- ja rytmipelit 

Ravintola Fuuga
Tule kokeilemaan rytmitajuasi 2. kerrok­seen. Haasta kaverisi tanssipelissä tai ko­keile muita rytmipelejä. Tanssipelipisteenä toimii In The Groove PC. Rytmipeleinä löy­dät monelle vähän uudemmat tuttavuudet: Beatmania IIDX, Pop’n Music, Para Para Paradise ja Osu!

Taidekuja

Kolmannen kerroksen aula
Perinteinen taidekuja löytyy viimevuotiselta paikaltaan Tampere-talon kolmannesta kerroksesta, tule tutustumaan ja ostamaan harrastajien piirrustuksia ja muita taideteoksia.

Videohuone

Opus 2
Videohuoneessa pyörii läpi tapahtuman erilaisia lyhytvideoita. Tarjolla muun mu­assa animemusiikkivideoita, vocaloideja, Touhouta sekä animesarjojen mainoksia. Soittolista on nähtävillä videohuoneen yhte­ydessä ilmoitustaululla sekä täältä!

Warhammer 40k- turnaukset

Sonaatti 2
Black Silverin kolmas Tracon­-turnaus on lauantain kaksitoistatuntinen maraton, heti aamukymmenestä iltakymmeneen. Turna­uksen osallistujat ovat ennakkoon ilmoittau­tuneita, mutta kaikki halukkaat ovat tervetul­leita katselemaan ja kyselemään.

Punainen jättiläinen

Crunchyroll

Desucon

Omoi